Eğitim Araştırmaları Birliği

Haberler

- Eğitim araştırmalarının sunumunda fiziksel sınırların aşıyoruz…
Ana Sayfa >>

 Eğitim Araştırmaları Birliği (EAB) kongrelerinde sözlü sunumlar hem doğrudan katılım hem de uzaktan görüntülü sunum yoluyla yapılabilecektir. Uzaktan bağlantı ile gerçekleştirilecek sözlü sunumlarda doğrudan katılım yoluyla gerçekleştirilen sunumlardaki kurallar geçerlidir. Tek farklılığın uzaktan bağlantı kurularak teknoloji destekli yapılması planlanan sunum için, kongre kayıt sayfasının açıklamalar kısmına “Uzaktan bağlantı ile görüntülü sunum yapmak istiyorum.” şeklindeki talebinizin eklenmesi yeterlidir. Talebiniz olması ve bildirinizin kabul edilmesi durumunda, uzaktan görüntülü sunum için;

Katılımcıların sunumlarını 10 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırlayarak tarafımıza iletmesi (secretary@eab.org.tr),  

İnternet bağlantısı,

Kamera ve mikrofon erişimi olan bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon,

Skype programının kurulu olması ve kullanıcı bilgilerinin secretary@eab.org.tr adresine gönderilmesi,

 gerekmektedir.

 


 

Not: 

1. Uzaktan bağlantı ile sunum gerçekleştiren katılımcılarımıza katılım belgeleri kayıt aşamasında sisteme girdikleri adrese kargo aracılığıyla yollanacaktır.

2. İlk uygulaması XII. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresinde gerçekleştirilecek olan, uzaktan bağlantı ile görüntülü sunum kriterleri Eğitim Araştırmaları Yönetim Kurulu kararıyla belirlenir. Kriterlerin değiştirilmesi hakkı da yine Eğitim Araştırmaları Yönetim Kurulu’na aittir.

 

Sempoyuma katılmak için: congress.eab.org.tr

 

Geri

 Duyurular