Eğitim Araştırmaları Birliği

Haberler

- 21. Yüzyılın Genç Eğitimcileri Ödülü
Ana Sayfa >>

Eğitim Araştırmaları Birliği tarafından 25- 28 Nisan 2019 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde düzenlenecek olan XII. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nde genç araştırmacıların çalışmalarını ödüllendirmeye başlayacağız. 

Bu ödülü birinci olarak kazanan genç araştırmacı beş yıl boyunca EAB’nin düzenleyeceği kongrelere ücret ödemeden katılabilecektir. Ayrıca ömür boyu ücretsiz Avrupa Eğitim Araştırmaları Birliği Üyeliği kazanacaktır. İkinci ve üçüncü olan araştırmacılar ise sırayla üç ve bir yıl boyunca EAB’nin düzenleyeceği kongrelere ücret ödemeden katılabilecektir. Bunların yanında diğer ödüllerde kongre günü kendilerine takdim edilecektir. 

Bu ödüle başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

1. Son 3 yıl içerisinde yüksek lisans veya doktora derecesini alanlardan,

2. Danışman hocası veya danışma kurulundan  en az bir akademisyen tarafından yazılmış, yazılan tezin veya yapılan akademik çalışmanın Türkiye’de veya Dünya’da literatüre nasıl bir katkı yaptığını anlatan ıslak imzalı mektubu secretary@eab.org.tr adresine pdf olarak göndermiş olanlar arasından düzenleme kurulu tarafından yapılacak değerlendirme sonucu ilk 3’e giren araştırmacılar kongre açılış programında ilan edilip ödülleri kendilerine takdim edilecektir.

Daha fazla bilgi için lütfen secretary@eab.org.tr adresinden bize ulaşın.

Geri

 Duyurular