Eğitim Araştırmaları Birliği

Haberler

- Eğitim Araştırmaları Birliği'nin 10. kuruluş yıl dönümü etkinliklerimiz...
Ana Sayfa >>

2008 yılında kurulan Birliğimiz 10. kuruluş yılını ulusal ve uluslararası düzeyde düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlayacaktır. Kutlama etkinliklerinin detayları önümüzdeki günlerde ana sayfamızda ve sosyal medya hesaplarımızda duyurulacaktır.

 

Etkinliklerimiz 

1. The Eleventh International Congress of Educational Research will take place at Pedagogical University of Cracow from September 17-19, 2018. The theme of the Congress is "Research, Innovation and Reform in Education".

http://icer.eab.org.tr/2018/pages/home.php?lang=EN 

 

2. X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi: 27- 30 Nisan 2018 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde düzenlenecek olan X. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresinin ana teması "Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik (FTMM) Eğitiminde Mükemmellik Arayışı" olarak belirlenmiştir. Onuncusunu düzenleyecek olduğumuz kongremiz Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa Eğitim Araştırmaları Birliği, Dünya Eğitim Araştırmaları Birliği, Uluslararası Eğitimciler Birliği ve Uluslararası Nitel Araştırmalar Birliği desteği ile gerçekleştirilecektir.

http://congress.eab.org.tr/2018/pages/home.php?lang=EN 

 

3. A Day In Turkish, Theme: Qualitative Inquiry for Immigrant, Refugee, Detained, and Undocumented Children and Families

http://icqi.org/pre-congress-days/a-day-in-turkish/ 

 

4. TERA-IUB: Eğitim Araştırmaları Birliği'nin 10. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 5-7 Ekim 2018 tarihlerinde Indiana Üniversitesi Bloomington kampüsünde düzenlenecek olan TERA-IUB oturumlarına katılımlarınızı beklemekteyiz. EAB'nin organize ettiği bu konferans, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi tarafından da desteklenmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfen linki tıklayınız:

https://lcleconference.indiana.edu/turkish-sessions/index.html 

 

5. I. Ulusal Görsel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu ve Çağdaş Sanat Sergisi: 2-11 Kasım 2017 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Eğitim Araştırmaları Birliği işbirliğinde Çanakkale'de gerçekleştirilecektir. 

http://gses.eab.org.tr

 

6. Bloomsbury Yayıncılık ile 2 yıllık bölge editörlüğü anlaşması imzaladık: Merkezi Londra'da bulunan Bloomsbury Yayıncılık ile 2 yıllık bölge editörlüğü anlaşması imzaladık. Anlaşma çerçevesinde 95 EAB üyesi öğretim üyesi "Bloomsbury Education and Childhood Studies" yayın serisinde görev alacaktır. 

 

 

                        

Geri

 Duyurular